ANKARA / AKYURT - Nevzat Hüseyin Tiryaki Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

Akyurt Kaymakamımız Mehmet TUNÇ ile yeni görevine başlayan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Kadir ÇIRAKOĞLU'nu makamlarında ziyaret ettik.

Mrt

İlçemizde 07.03.2024 10:10'da  eş zamanlı olarak  yapılan deprem tahliye tatbikatını gerçekleştirdik.

ZORBALIK FARKINDALIĞI

Çubuk Rehberlik ve Arastirma Merkezi Müdürlügü Özel Egitim Öğretmeni

Oktay  ERDEM tarafından 08.02.2024 tarihinde okulumuz öğretmenlerine yönelik özel eğitim farkındalık semineri düzenlenmiştir

Ara

Okul sektör işbirliği  kapsamında Okur Makina A. Ş.'nin malzeme  desteğiyle , okulumuz Metal ve Mobilya Alan öğretmen ve öğrencileri tarafından  okulumuza 4 adet masa tenisi masası kazandırıldı.

Ara

12. sınıf öğrencilerimize yönelik üniversite gezilerimiz kapsamında Ostim Teknik Üniversitesine gezi gerçekleştirdik.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılı etkinliklerimiz kapsamında uçurtmalarımızı gökyüzünde buluşturduk.  Dereceye giren öğrencilerimize ödüllerini verdik. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Ekm

Akyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik eğitici personeli tarafından okulumuzda genel trafik eğitimi verilmiştir.

Ekm

Özel eğitim sınıfımız cumhuriyetimizin 100. yılını kutladı.

Ekm

Okul-Sektör-Belediye işbirliği kapsamında okulumuz bahçesine 4 adet kamelya yapıldı. Desteklerinden dolayı  Okursoy Makina'ya , Baha Tuta orman ürünleri'ne ve Akyurt Belediyesi'ne  teşekkür ederiz.

Deprem tatbikatı gerçekleştirdik.

15 Temmuz Demokrasi Milli Birlik Günü Programı