ANKARA / AKYURT - Nevzat Hüseyin Tiryaki Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Bahtiyar BOZDEMİR - Okul Müdürü

1972 Yozgat´ın Yerköy ilçesinde doğdum. İlk, Orta ve Lise eğitimimi Ankara´da tamamladım. 1996 yılında Gazi Üniversitesi Radyoı Televizyon ve Sinema Bölümünden mezun oldum. Belli bir süre TRT Haber Merkesinde ve Türkiye Gazetesinde muhabir olarak çalıştım. 1997 yılında Milli Eğitim Bakanlığında öğretmen olarak göreve başladım. Uzun süre Sivas Şehit Üsteğmen Cemalettin Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde çalıştıktan sonra 2015 yılında Çubuk Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine Meslek öğretmeni olarak atandım. 1 yıl Keçiören İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Müdür Yardımcılığı yaptım. 01.10.2019 tarihi itibariyle Nevzat Hüseyin Tiryaki Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Okul Müdürlüğü görevini yürütmekteyim.